Om PTO

Klinikejernes Organisation

Praktiserende Tandlægers Organisation (PTO) er en interesseorganisation for klinikejere i privat tandlægepraksis. Vi varetager klinikejernes interesser og har gjort det siden 1968.

 

Hos PTO kan du derfor være sikker på, at vi udelukkende har fokus på dine interesser. Vores primære opgave er at omsætte den tillid, vores medlemmer viser os, til konkret handling og sikre ordentlige forhold for privat tandlægepraksis som en naturlig og integreret del af det primære sundhedsvæsen.

 

Derfor gør vi vores indflydelse gældende inden for den odontologiske verden og blandt beslutningstagere på Christiansborg og andre steder, hvor fremtiden for privat tandlægepraksis afgøres.

 

PTO er en sund, voksende og velfungerende forening, der er i kontinuerlig udvikling. Vi har et stærkt medlemsfællesskab, der består af både den erfarne og nye klinikejer.

 

Det er i PTO, du finder dit faglige klinikejerfællesskab, efteruddannelse og sparring og du kan altid være sikker på, vi har din ryg når det gælder.

PTO dit sikkerhedsnet

Medlemsfordele

  • Som medlem i PTO har du adgang til juridisk rådgivning, hvor PTO’s jurister og advokat kan vejlede dig som klinikejer inden for alt fra ansættelsesret til køb og salg af klinik.


  • Medlemmer har deres eget unikke login til vores medlemsportal, hvor du har adgang til juridiske dokumenter samt medlemsinformation.


  • Vi tilbyder målrettede medlemsaktiviteter til alle klinikkens faggrupper, og vi sørger løbende for at udvikle nye aktivitetskoncepter til gavn for privat tandlægepraksis.


  • Du får vores trykte magasiner Praktiserende Tandlæger og Klinikejernes Magasin tilsendt direkte til din privat- eller klinikadresse.


  • Du modtager vores månedlige medlemsinformation PTOrientering, hvor du får små og store branchenyheder direkte i din indbakke samt på din privat- eller klinikadresse.


  • Du får adgang til vores partnerprogram, der giver dig fordelagtige tilbud, attraktive rabatter og indkøbsfordele – uanset klinikkens størrelse.  

  • Som medlem af PTO har vi din ryg og griber dig når du har mest brug for det.

Ledige stillinger

Der er for øjeblikket ingen ledige stillinger i PTO’s sekretariat. Vil du vide mere om foreningen og vores arbejde, er du velkommen til at ringe på telefon 33 12 00 20.

KlinkDag 2024

Køb din billet nu!

KlinikDag er for hele klinikken. En dag med spændende faglige oplæg,  netværk og FEST.

 

Milling og Molbech KlinikDag 2024 PTO