Medlemskab

Som medlem af PTO, er du sikret den bedste og mest fokuserede rådgivning til dig som klinikejer i branchen.

Et medlemskab at PTO er dit sikkerhedsnet i en turbulent og foranderlig sundhedssektor hvor regler og lovgivning hele tiden ændre sig. Som medlem af PTO har vi din ryg når det virkelig gælder og sammen sikre vi maksimal indflydelse på udviklingen.

I PTO arbejder vi med tre begreber som vores DNA:

Tilgængelighed               Hjælp og rådgivning 24/7. I PTO er vi der for dig, når du har brug for det.

 

 

Troværdighed                  PTO lægger vægt på ærlighed og ordentlighed i medlemsrådgivningen og medlemsrepræsentationen

                                              Vi deklarer tydeligt, hvad vi kan tilbyde, og anpriser aldrig på andres bekostning.

 

 

Synlighed                          PTO arbejder for at synliggøre medlemmernes – klinikejerens – din – udfordringer overfor myndigheder og medier. Vi har kun dit                                                        fokus.

Medlemsfordele

  • Som medlem i PTO har du adgang til juridisk rådgivning, hvor PTO’s jurister og advokat kan vejlede dig som klinikejer inden for alt fra ansættelsesret til køb og salg af klinik.

  • Medlemmer har deres eget unikke login til vores medlemsportal, hvor du har adgang til juridiske dokumenter samt relevant medlemsinformation.

  • Vi tilbyder målrettede medlemsaktiviteter til alle klinikkens faggrupper, og vi sørger løbende for at udvikle nye aktivitetskoncepter til gavn for privat tandlægepraksis.

  • Du modtager vores efterspurgte medlemsinformation PTOrientering – ”Det Gule Blad”, hvor du får små og store branchenyheder direkte på din mail

  • Hver anden uge får du “Nyt Fra PTO” direkte i din mailboks, med relevante nyheder, informationer og påmindelser til din hverdag som klinikejer

  • Du får vores trykte magasiner Praktiserende Tandlæger og Klinikejernes Magasin tilsendt direkte til din privat- eller klinikadresse.

  • Du får adgang til vores partnerprogram, der giver dig fordelagtige tilbud, attraktive rabatter og indkøbsfordele – uanset klinikkens størrelse.

Medlemstyper og kontingent

Som klinikejer for du alt dette for et halvårligt kontingent på kr. 3.835.-


Specielt for ansatte tandlæge i privat praksis

Er du ansat i privat praksis og går med tanker om at blive klinikejer eller har du solgt din klinik og i en længere eller korter periode bliver ansat tandlæge. Tilbyder vi et specielt halvårligt kontingent på kr. 1.917,50.-, som dækker alle vores medlemsfordele fx i klagesager, styrelsessager og vores attraktive forsikringer. Prisen afspejler at vi ikke tilbyder rådgivning om løn og ansættelsesforhold for ansatte tandlæger.

Ringe og hør nærmere på 33 12 00 20.

KlinkDag 2024

Køb din billet nu!

KlinikDag er for hele klinikken. En dag med spændende faglige oplæg,  netværk og FEST.

 

Milling og Molbech KlinikDag 2024 PTO