Praksis+

En forsikring udviklet af klinikejere for klinikejere

PTO har indgået et forsikringssamarbejde med Købstædernes Forsikring om en forsikring for klinkejere – PRAKSIS+

PTO er en klinkejerforening og har derfor et indgående kendskab til udfordringerne ved at drive klinik, og vi kender vigtigheden af at have ro omkring sig. Derfor har vi sammensat en forsikring, som dækker dine behov bedst muligt. Så kan du i stedet bruge tiden på det, du er bedst til – at lave tænder.

Praksis+ omfatter tandskadeerstatningen, en praksisforsikring plus en forsikring for klinikudstyr, kriminalitet, netbank og cyberforsikring. Praksis+ er en totalløsning, der samler alle de forsikringer, din klinik har brug for.

Du kan få råd og vejledning af det professionelle team om hvordan din klinik er dækket med praksis+.

Kontakt PRAKSIS+
Telefon: 30 12 80 22
Mail: kontakt@praksisplus.dk

Flere fordele som PTO medlem

PTO har et unikt samarbejde med Købstædernes Forsikring og Danica Pension. Er du medlem af PTO kan du få attraktive tilbud på dine og klinikkens ansattes privatforsikringer. PTO’s pensionspakke sikrer dig en attraktiv forsikring for erhvervsudygtighed og sundhedsforsikring for dig og dine ansatte.

Sundhedsforsikringen sikrer dig, dine familie og klinikkens ansatte adgang til behandling på privatsygehuse her i landet og i udlandet uden om de offentlige ventelister. Derudover omfatter sundhedsforsikringen også behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, zoneterapeut og akupunktør.

Hus + bil + indbo

Forsikring for erhvervsudygtighed sikrer dig som klinikejer en fast månedlig udbetaling til dækning af dig og dine ansattes løn ved sygdom.

Sundhedspakken sikrer dig, din familie og klinikkens ansatte online læge-, psykolog- og diætisthjælp og adgang til en second opinion hos en specialist. 

KlinkDag 2024

Køb din billet nu!

KlinikDag er for hele klinikken. En dag med spændende faglige oplæg,  netværk og FEST.

 

Milling og Molbech KlinikDag 2024 PTO