Handelsbetingelser for kurser og events - PTO

Tilmelding

Tilmelding er bindende og kan ske på www.pto.dk

 

Der er anført tilmeldingsfrist på det enkelte kursus/arrangement. Vi anbefaler hurtig tilmelding, da arrangementet kan blive udsolgt. Er tilmeldingsfristen overskredet, så kontakt os på mail eller telefon, så kan vi ofte finde en løsning.

 

Tilmeldinger bekræftes via den e-mail, du bruger ved tilmelding. Denne mail bruges også til øvrig kommunikation i forbindelse med kurset (reminder, opkrævning, link osv.)

 

Hvis et kursus (mod vores forventning) oplever at have få tilmeldinger, så forbeholder vi os ret til at aflyse kurset. Det betyder selvfølgelig, at du får besked hurtigst muligt, og du får din eventuelle betaling retur. Eventuelle udgifter til transport, hotel mv. refunderes ikke.

Kurserne er i første omgang arrangeret for medlemmer af PTO. De fleste udbydes dog også til ikke-medlemmer. Hvis du ikke er medlem, så kan du enten indmelde dig i foreningen her eller kontakte os på pto@pto.dk, så kan vi ofte tilmelde dig manuelt.

 

Forhindret i at deltage/afmelding

Afmelding skal altid ske skriftligt. Din tilmelding er som udgangspunkt bindende og personlig for dig og gælder også de ansatte fra klinikken, som eventuelt er tilmeldt.

 

Dette gælder generelt for kurserne – dog kan der ved særlige kurser være andre betingelser, hvilket i så fald vil være angivet tydeligt ved tilmelding til kurset.

 

Bliver du forhindret, så du ikke selv deltager i kurset, og ønsker at en kollega deltager i stedet, så er det muligt. Du skal blot meddele os det på forhånd.

Reglerne for afmelding gælder uanset baggrunden for afmelding (inkl. sygdom). Vi vil bede dig give os besked om et afbud på tlf. 33120020 eller via mail til pto@pto.dk af hensyn til planlægningen.

 

Pris/faktura

Prisen inkluderer deltagelse og forplejning på arrangementet. Ved tilmelding til kurset, så modtager du efterfølgende en faktura via email med netto 14 dages betalingsfrist. Vi adresserer fakturaen ud fra de oplysninger, som du har angivet ved tilmelding.

 

Ean-fakturering

For tilmelding – send en mail til pto@pto.dk. I forbindelse med Ean-fakturering til offentlig instans skal følgende oplyses: Ean- lokationsnr – 13 cifre Evt. ordre-/rekvisitionsnr, personreference eller internt kontonr.

 

Yderligere information

Har du brug for uddybende information om arrangementets faglige indhold, praktiske spørgsmål, oplever udfordringer ved tilmeldingsproceduren eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kursusadministration på pto@pto.dk.

 

Forbehold for ændringer

PTO tager forbehold for ændringer af tid, sted, underviser, indhold, pris samt eventuelle taste-/trykfejl. Du vil som tilmeldt et kursus få besked om eventuelle ændringer hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at se dig til vores kurser og arrangementer.

KlinkDag 2024

Køb din billet nu!

KlinikDag er for hele klinikken. En dag med spændende faglige oplæg,  netværk og FEST.

 

Milling og Molbech KlinikDag 2024 PTO