Styrk medarbejderledelse og rekruttering

Ledelseskursus modul 2 ud af 4.

Læs om modul 1 her.

På modul 2 af ledelsesuddannelsen vil vi fokusere på to afgørende områder for jeres kliniks succes: ledelse af medarbejderne og rekruttering. Vi vil dykke ned i en række områder. 

Der fokuseres på forståelse for, hvordan I får det bedste medarbejderteam. Hvad der motiverer og engagerer medarbejdere. Effektive strategier til at fastholde talenter, og udvikle færdigheder til at lede og inspirere et stærkt team.

Gennemførelse af effektive medarbejdersamtaler. Hvad er formålet med medarbejdersamtaler og medarbejderudvikling? Få værktøjer til at forberede, gennemføre og følge op på samtaler, og lær at give og modtage konstruktiv feedback.

Rekrutter succesfuldt. Hvordan kan I forbedre jeres muligheder for at rekruttere den rette kandidat til jeres klinik i fremtiden? Få en forståelse for, hvad der skal til for at rekruttere effektivt. Forbedr jeres chancer for at finde de bedste kandidater, og få konkrete værktøjer til at strømline rekrutteringsprocessen.

Håndter ansættelses- og afskedigelsesprocesser professionelt. Lær at gennemføre disse processer på en etisk og respektfuld måde. Få værktøjer til at håndtere vanskelige samtaler, og skab en positiv og tryg atmosfære på jeres klinik.

Underviser

Konsulenter fra Porthos Group i tæt samarbejde med PTO.

Tid og sted

4. september kl. 9.00 til 17.00 på Comwell Middelfart

Pris

Pris for PTO-medlemmer og deres personale kr 7.000,- pr. deltager.
Er du ikke medlem af PTO og ønsker at deltage på kurset? Så kontakt os på mail pto@pto.dk eller telefon 33 12 00 20 .

Tilmelding – klik her

KlinkDag 2024

Køb din billet nu!

KlinikDag er for hele klinikken. En dag med spændende faglige oplæg,  netværk og FEST.

 

Milling og Molbech KlinikDag 2024 PTO