Island kursus og New York Greater Dental Meeting 2024

PTO har fornøjelsen at udbyde denne kursusrejse til Island og New York

PTO har sammensat en omfattende og vigtig pakke, der spænder fra BUT på Island til internationale kurser ved GNYDM2024 – det bliver ikke bedre!

Eksklusivt rejsetilbud for medlemmer af PTO, hvor faglighed kombineres med socialt samvær og smukke naturoplevelser. Rejsen er anderledes end den typiske kursusrejse. På Island kører vi i en 17 og en 9 personers minibus, og dine danske rejseledere er også chauffører på turen. Dermed er der mulighed for impulsive stop mellem de forskellige attraktioner.

For at sikre god plads, og den optimale oplevelse, bliver rejsen udbudt til max. 18 deltagere i første omgang.

De kan få mere info og tilmelde sig rejsen på pto@pto.dk

Teknisk arrangør er OurWorld A/S, medlemsnummer 1747 ved den danske rejsegarantifond.

Prisoversigt

Pris per person i delt dobbeltværelse; DKK.  19.895,-

Pris per person i enkeltværelse; DKK.  27.695,-

Handelsbetingelserne finder du her

Program 

25. november:

København – Reykjavik

Flyet afgår kl. 13.05 med ankomst lokal tid kl. 15.30 til Islands lufthavn – Keflavik. Efter ankomsten henter vi bagagen og Vores køretøjer. Vi kører mod Reykjavik, hvis vulkanud-bruddet ved Grindavik tillader det, tager vi en omvej. Vi kører via Grindavik og følger den smukke kystvej mod Reykjavik. 

Der er flere stop undervejs, hvor vi ser et af Islands termiske områder samt krydser broen mellem den Europæiske og Amerikanske kontinentalplade.

Overnatning: Hotel Center Plaza, 3 nætter

26. november:

Sydkysten og kursus

Her skal vi opleve sydkysten. For at udnytte lyset bedst muligt, kører vi fra hotellet før solopgang. Der vil være flere stop bl.a. ved 2 imponerende vandfald, Seljalandsfoss og Skogafoss. Ingen besøg på Island uden et stop ved en gletsjer. Vi skal opleve gletsjeren Sólheimajökull, en mindre gletsjer der er beliggende tæt på vejen. Der er en gåtur på cirka en kilometer fra parkeringspladsen på en god sti.

Resten af dagens udflugt tilpasser vi efter nedenstående kursus:

Kursus med tandlæge og specialist i pædodonti Eva Guðrún Sveinsdóttir og hendes kolleger fra Islands største tandlægepraksis. Vi har bedt Eva om at sammensætte et spændende program for behandling af børn og unge i privat praksis ud fra hendes specialistviden. Hun er bekendt med vores kommunale model i Danmark og de udfordringer, som den giver. 

Under kurset som afholdes på engelsk, med mulighed for danske spørgsmål, vil Ole Marker være moderator.

Det fulde program vil være tilgængeligt medio september 2024. Tæller ca. 4 timer effektivt kursus.

27. november:

Golden Cirkle og kursus

Efter morgenmaden skal vi på en rundtur til Den Gyldne Cirkel. Første stop er ved en udslukt vulkan, vi står på kanten og kan kigge ned i vulkanen. Vi fortsætter til Den Hemmelige Lagune, her kan vi bade og nyde det termiske varme vand. Husk venligst badetøj – håndklæder er bestilt. Videre til Gullfoss, som er et imponerende vandfald. I dens vandtåge kan man ofte se en regnbue spejle sig. Vi har god tid til at nyde de smukke omgivelser og vandfaldet.

Næste stop på turen er ved gejseren Strokkur, der med få minutters mellemrum, sender kogende vand og damp op i 30 meters højde. Det bobler og koger overalt i dette termiske område, hvilket er en fascinerende oplevelse. 

Vi skal naturligvis opleve Thingvellir sletten, stedet hvor de første islændinge mødtes for at skabe deres parlament. Når vi er fremme i Reykjavik fortsætter vi med kursus.

Kursus med Ole Marker – Det store overblik – Tips og tricks til regler, begrænsninger og bureaukrati i praksisdrift 2024. Ole Marker har sammensat et omfattende kursus baseret på de mange spørgsmål, som PTO modtage dagligt. Du vil få en rød tråd igennem din kliniske hverdag og de regler, som er forbundet med hverdagen. 4 timer.

28. november:

Reykjavik og New York

Tid på egen hånd i Reykjavik denne formiddag. Værelset skal forlades kl. 11.00, hotellet opbevarer bagagen til vi kører mod lufthavnen. Fremme ved lufthavnen er det tid til at flyve mod New York kl. 17.00.

Vi lander i New York kl. 18.10 og kører direkte til hotellet.

Overnatning: Hotel Courtyard by Marriott, 4 nætter.

29. november – 2. december :

New York 

Dagene er afsat til deltagelse i New York Greater Dental Meeting, informationer om tilmelding og kurser sendes til alle tilmeldte når vi kommer tættere på afrejsen. Hotellet er beliggende cirka 15 minutters gang fra kongresbygningen. 

2. og 3. december:

Hjemrejse

Hotelværelserne skal forlades kl. 11.00, hotellet opbevarer bagagen, indtil der er afgang mod lufthavnen. Flyet afgår kl. 19.25 med ankomst til København den 3. december kl. 11.45.

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly: København – Keflavik, Island – New York – København
 • Overnatninger på nævnte hoteller
 • Dansk rejseleder og chauffør på Island
 • 2 X kurser skræddersyet til anledningen
 • Udflugter og program som beskrevet 
 • Entré og håndklæder til Den Hemmelige Lagune
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 25. april 2024

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen
 • Personlige forsikringer
 • Evt. gebyr til kurser i New York
 • ESTA indrejsetilladelse til USA (21 USD)

KlinkDag 2024

Køb din billet nu!

KlinikDag er for hele klinikken. En dag med spændende faglige oplæg,  netværk og FEST.

 

Milling og Molbech KlinikDag 2024 PTO